BENEATH CONTEMPT

Interview i 'Unique & Rare'


Indledning (af intervieweren, Anja)

De absolut foragtelige BENEATH CONTEMPT er, fra København, eller i alle tilfælde fra Sjælland. De er jo ret berygtede, måske ikke så meget her i Århus, men folk kender dem da i København. 

De har udgivet en del live-tapes og, lidt living room session. Jeg syntes personligt ret godt om deres band, lige på nær en ikke så god lyd , men meget morsomme; og underholdende. Ak ja, første gang jeg hørte dem liv; var til Monody, her i år [ 1986]. Og der blev jeg meget positivt overrasket, over deres musikalske kunnen, for efter min mening var de meget gode og dygtige, og de spillede en bastant blanding af lal og god rock/HC/punk/heavy... Da jeg nu syntes så godt om dem, mente jeg, at jeg næsten burde lave et lille interview med dem.


Unique and Rare forside. Klik for stort format

 

Men, tanke jeg ved mig selv, jeg må nok heller lave et mail-order interview, fordi jeg udmærket godt kunne tanke mig til konsekvenserne ved et båndoptager interview, med B.C.

Så jeg sendte nogle godt(?) forarbejdede spørgsmål til dem.
Næste gang jeg var i KBH, mødte jeg så Rene (til BUTTHOLES SURFERS) som overrakte mig et bånd. Jow jow, et bånd. Hvor de så havde sat en forstyrret person ved navn John (Hærger-John) til at lege interviewer, og det var da godt nok.

Foruden altså, jeg fra starten faktisk havde prøvet at undgå det.
Som mine anelser gik ud på, så var det faktisk noget ARGGGGG....,er alle omstændigheder siger faktisk nogen gange noget nyt, og andre gange noget morsomt, jeg har skrevet interviewet ORDRET ned. Så det er derfor det nogen gange virker som, om de gentager sig selv for mange gange. 

De spørgsmål der er fremhævet er de oprindelige spørgsmål, dvs. de jeg sendte der over, hvad intervieweren ellers spørger om har ikke noget med mig eller HA!! [nu: Unique and Rare] at gøre. Når der bare står ?-tegn i stedet for et forbogstav, er det fordi jeg ikke har kunnet skelne hvis stemme det er, og det er fordi, der under hele interviewet er en forfærdelig øl, druk, DURAN2, mumlen, klir, larm i bag grunden. 

 1. Indledning
 2. Hvem er I ?
 3. Klæberock og vegetarer
 4. Hvorfor navnet
 5. Monody og Mystik
 6. Instrumentbytte
 7. Lalleband eller ej
 8. Dødseriøst, anarkistisk
 9. Bestemt publikum...
 10. Skandaler og Girls on Film
 11. Fan-klubben
 12. Beneath Contempt Live
 13. BC bli'r kommercielle
 14. BC og Fremtiden
[ PinkDild ] WEB-NOTE:  
Interviewet er digitaliseret v.h.a. en OCR-scanning, så der tages forbehold for "fejl-oversættesler"
Og så også fordi jeg bedst kan høre når Rene, Staalhaahr, John eller Lasse taler. Da deres stemmer er mest gennemtrængende. Nu vil jeg afslutte min udmærkede indledning, til dette absolut foragtelige interview, med at skrive B.C.'s line-up op

Sporado(Ole): Sang Kor = 0
Jan: Trommer, Bass, Kor. = JA
Staalhaahr: Guitar, Bass. = O.S
René: Trommer, Sang, Bass. = R
Lasse: Guitar, Bass. = L
Jesper(Derby-Sex): Sang. = JE
Interviewer: Hærger-John. = J
vores allesammens onkel interviewer
Den hårdarbejdende interviewer
(Pigture by Andrez)

Videre til interviewet

 

 


Retur til forsiden


webmonster: $porado.dk