BENEATH CONTEMPT

Beneath Contempt ...i korte træk


A Star Is Porn

- 1982 opstår Beneath Contempt, fordi Staahlhaar har besluttet at blive rockstjerne og til det formål har investeret i 1 guitar og 1 forstærker og i øvrigt har lånt sine forældres hammondorgel. Alle BC's medlemmer allerede dengang over 18 år, så bandet kan altså ikke betegnes som et spøjst forsøg på at lave børnerock - jfr. introen på "Off Core" - BC's første udgivelse(1982).

Into Pink

For at undgå de etablerede pladeselskabers fascistoide krav til kvalitet og musikalitet opretter B.C. deres eget "pladeselskab", Pink Dildo Records med dertil hørende design- og marketingsafdeling, Pink Dildo Fashion Art. Begge (skrumpe-)lever stadig og har bl.a. udgivet en BC-greatest hits CD

[ Bestil Greatest hits CD  her ]

Hvem fanden er Camilla Højby ?

Allerede inden anden udgivelse Live/Polycore [undgå bestilling her], har flere af BC's medlemmer gjort sig utilbens med den etablerede punk-scenes trætte gamle mænd. Fx ved at gøre Funder (fra kommunist-bøsse-kollektivet ADS) pinligt opmærksom på hans kommunisme, bomme småpenge af Lars Top (ligeledes ADS) og danse uautoristeret frø-dans istedet for pogo.

En BC'er pressede Live/Polycore i hånden på Dave Dictor, sanger i MDC,efter et af deres shows i Ungdomshuset. Han lovede at give dem til Tim Yohannon skribent/Redaktør på Maximum RR. (De har uden tvivl droppet hardcore siden hen efter at have hørt det...)

Og så var BC pludselig på scenen i Allotria (1983). Og pludselig blev de smidt væk igen af Jan Irmgardz. Og vi kunne blive ved. Og det gør vi ikke.[ Gå strax videre til næste side ]


Retur til forsiden


webmonster: Sporado.Dk